Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sabah Sporu'nda, Çiğdem Ceylan'ın konuğu oldu. Canlı olarak bağlanan Çavuşoğlu, uzun süredir Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Fabrice N'Sakala hakkında gelen soruyu açık sözlerle cevapladı. Çavuşoğlu, "N'Sakala konusu sürekli konuşuluyor ediliyor ama sezonu bir bitirelim. Gitmek isterse gider. Giden gider gidenin yerine başkaları gelir. Bizim için hiç problem değil. Biz kalmak isteyenleri mutlaka takımda tutarız. Tabi ki büyük takımlarda oynamak herkesin hayalidir. Teklifler gelir mi gelmez mi onu henüz daha bilmiyoruz. Biz zaten N'Sakala ile anlaşmak üzereydik ve istediği rakamlara da biz geldik ama sonradan bir iki yerden devreye girenler oldu bildiğim kadarıyla. Oyuncumuz geri adım attı ama şu an beklemedeyiz" dedi.

"Henüz öyle bir teklif yok"

Çavuşoğlu, bir yıl daha sözleşmesi bulunan İngiliz savunmacı Steven Caulker'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili soruyu ise şu sözleriyle cevapladı: "Alanyaspor'da her takımın listesinde olabilecek futbolcular var. İşte Steven Caulker gibi yine Welinton gibi. Henüz öyle bir teklif yok. Zaten öyle bir şey olsa Fenerbahçe'nin çok değerli başkanı Ali Koç direk beni arar, kimsenin arkasından iş çevirmez. Direk beni arar ve isteyeceğini ister ama şu ana kadar öyle bir temas olmadı" diye konuştu.

"İhtiyacımız olan bölgelere takviye yaparız"

Alanyaspor'un transfer çalışmaları hakkında gelen soruya ise Çavuşoğlu, kulübün mali durumuna göre hareket edeceklerini belirtti. Çavuşoğlu, "Mali kriterler çok önemli. Bizde çalışmalarımızı hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Transfer çalışması hiç bitmez zaten her zaman elde bir transfer listesi olur. Sezon sonuna hazırlığını yaparsın. Her takım yapar. Bizde hazırlık yapıyoruz. Gidecek futbolcuların yerine aynı mevkilere oyuncular alacağız ama şu anda kimler gidecek kimler kalacak tam net belli değil. Ligde kalan sekiz maçımızı hayırlısıyla bir tamamlayalım. Sonrasında bütçemize göre elimizdeki listede olanlarla temasa geçeriz. İhtiyacımız olan bölgelere takviye yaparız. Ama tabi ki öncelik sözleşmesi sona eren oyuncularımıza olur, onlarla görüşürüz anlaşamadıklarımız olursa gidenlerine yerine oyuncular alırız" ifadelerini kullandı.