Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Antalya Süper Amatör Küme’de mücadele eden Mahmutlarspor’un kulüp başkanı olan başarılı iş adamı Yılmaz Bağışlar, flaş bir açıklama yaparak başkanlığı bırakacağını belirtti.

Bugün Alanya Belediyesi mimarları ve Emin Yücesan ile birlikte Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Mahmutlarspor kamp alanını ziyaret eden Bağışlar, Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti ve önemli mesajlar verdi.

“PROJEYİ TAMAMLAYIP YENİ EKİBE DEVRECEĞİZ”

Kamp alanı inşaatında incelemelerde bulunan Bağışlar, “Değerli Emin Yücesan Hocam ve Alanya Belediyemizin mimar personeli ile birlikte, Mahmutlar’da 20 dönümlük alanda yapımı devam eden Mahmutlarspor kamp alanı, futbol ve antrenman sahası ile spor salonu içerikli projemiz hakkında yerinde incelemelerde bulunduk. Üst yapı imalatı öncesi son değerlendirmeleri istişare ettik.

Başkan adayı olmayı düşünmediğim mayıs ayı kongresinde yeni ekibe, bu tesisi tamamlayarak teslim etmeyi hedefliyoruz. Bölgede sportif alanda dikkat çekecek, Mahmutlar’a yakışan nitelikte ve vizyonda bir proje geliyor Allah’ın izniyle. Yatırımda büyük emeği geçen Alanya Belediyemize, Başkanımız Adem Murat Yücel nezdinde teknik ekibe ve emeği geçen herkese Mahmutlar gençliği adına teşekkür ederiz.” şeklinde açıklama yaptı.

Bağışlar’ın başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından ise gözler ligde zor günler geçiren Mahmutlarspor’un yeni başkanının kim olacağına çevrildi.