59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Basın Toplantısı Antalya’da Düzenlendi 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Basın Toplantısı Antalya’da Düzenlendi

13 Ağustos tarihinde başlayacak Süper Lig'in yeni sezonuna hazırlanan Aytemiz Alanyaspor, 2. etap çalışmalar için Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde 22 Temmuz'da kampa girdi. Kampın ilk gününde otele yerleşir yerleşmez sisli bir havada idman yapan turuncu-yeşilli ekip dün ise çift antrenman yaptı. Sabah kondisyon çalışan Alanyasporlu futbolcular akşam idmanında ise çabukluk, kuvvet ve taktik çalıştı. 2. etap kampa yeni transferler Miha ve Famara da katıldı. İlk etap kampında katılan genç oyunculardan Emre Bekir hariç üç genç oyuncu Topuk Yaylası kampında yine kadroda yer aldı.

DÜZCE'DE İLK RAKİP ADS

Düzce'de 24 kişilik kadro ile kampa giren Alanyaspor, burada dört hazırlık maçı oynayacak. İlk özel maç yarın Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor ile yapılacak. Yıldız isimleri kadrosuna katan Adana temsilcisi ile oynanacak karşılaşmada Alanyaspor'un yeni transferleri de ilk kez turuncu-yeşilli forma ile maça çıkacak. 

ALANYASPOR'UN TOPUK YAYLASI HAZIRLIK MAÇLARI:

25 Temmuz Pazar   -    Adana Demirspor

28 Temmuz Çarşamba  -  Hatayspor        

31 Temmuz Cumartesi  -  F.Karagümrük

03 Ağustos Salı   -    Ç.Rizespor