Ziyarete Başkan Hasan Çavuşoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Dilaver Çekiç, Başkan Yardımcıları Ali Baki Boz ve aynı zamanda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı da olan Nazmi Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Vural ve Hüseyin Girenes ile Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu katıldı.

Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu ilk olarak Kestelspor'un 3. Lig'e çıkmasında büyük emeği bulunan Belediye Başkanı Yücel'i tebrik etti. Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca UEFA’dan gelen heyetin Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda yaptığı incelemelerle ilgili Başkan Yücel'e bilgi verildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca, raporda yetersiz saha aydınlatmasının güçlendirilmesi, naklen yayın için gerekli kablolama işlemleri, VIP tribün ve basın çalışma alanlarındaki fiziki yetersizliklerin giderilmesi, ilk yardım odalarının artırılması, panoramik stüdyo yapımı gibi önemli eksikliklerin giderilmesi, aksi halde UEFA maçlarının burada oynanamayacağının belirtildiğini ifade etti.

Başkan Yücel ise konu hakkında bilgisi olduğunu ve gerekli incelemeleri yaptırdığını belirterek stadyumdaki eksiklerin giderilmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi. Başkan Çavuşoğlu ise yaklaşımından dolayı Başkan Yücel'e teşekkür etti.

Öte yandan Kestelspor'un 3. Lig'e yükselmesinin en çok Alanyaspor'u mutlu ettiğini ifade eden Başkanımız Hasan Çavuşoglu, "Alanyaspor’umuzun altyapısından yetişen ve dışarıda kiralık olarak oynayan, A takıma yeni geçen yaklaşık 15 genç futbolcumuz var. Bu oyuncularımız Kestelspor'da forma giyebilir ve tecrübe kazanabilir. Bu konuda her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

Başkan Yücel de önümüzdeki günlerde Kestelspor'un genel kurulu olacağını kaydederek, bu işbirliğinden Alanya ve Alanyaspor'un kazançlı çıkacağını kaydetti.