Süper Lig ekibimiz Aytemiz Alanyaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Forvet hattını daha da güçlendirmek için kolları sıvayan Alanyaspor yönetiminin yeni hedefinin BB Erzurumspor forması giyen Ömer Şişmanoğlu olduğu iddia edildi.

Ajansspor’dan Salim Manav’ın haberine göre “Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, forvet transferi için listesine geçtiğimiz sezon BB Erzurumspor'da oynayan Ömer Şişmanoğlu'nu ekledi.

Alanyaspor'un Ömer Şişmanoğlu'na resmi transfer teklifi yaptığı ve önümüzdeki günlerde bu transferin netlik kazanacağı öğrenildi.”

31 yaşındaki tecrübeli forvet geçtiğimiz yıl Erzurum’da 12 maçta görev almış ve 5 gol 1 asistlik performans göstermişti. Uzun lig ve Avrupa maratonunda geniş bir kadro kurmak isteyen Alanyaspor yönetimi, özellikle sonradan oyuna girince etkili bir performans gösteren Ömer Şişmanoğlu’nu önümüzdeki günlerde renklerine bağlayacak. Ömer daha önce; Yeni Malatyaspor, Göztepe, Beşiktaş, Antalyaspor, Konyaspor, Eskişehirspor, Kayserispor gibi ekiplerde forma giymişti.