Geçtiğimiz sene Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile final maçı oynayan Alanyaspor, bugün Antalyaspor ile yarı final maçına çıkıyor. Alanyaspor, Antalyaspor karşısında galip gelerek kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyor. Çağdaş Hoca ve öğrencileri bu sene kupayı Alanyaspor müzesine getirmeyi hedefliyor.

Kritik maç öncesi Alanyaspor’da Efecan ve Babacar şoku!

Antalyaspor maçı öncesi takımda cezalı oyuncu bulunmazken, yapılan son antrenmanda sakatlanan Efecan Karaca ve Khouma Babacar'ın kadroda yer alamayacakları öğrenildi. Sakatlıkları iyileşen Steven Caulker ve Ahmet Gülay takımla birlikte çalıştı.

Alanyaspor kupayı istiyor

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve öğrencileri, bugün ki maçtan galip gelerek finale yükselmeyi ve finalde de rakibini eleyip kupaya ulaşmayı hedefliyor. Alanyaspor taraftarları da kupa sevinci yaşamak istiyor.

İkinci finalist bugün belli oluyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci finalist bugün belli oluyor. Dün akşam oynanan Beşiktaş- Medipol Başakşehir arasında oynanan yarı final maçında gülen taraf Beşiktaş oldu. Medipol Başakşehir’i evinde 3-2’lik skorla yenen Beşiktaş ilk finalist olarak ismini yazdırdı. Bugün oynanacak olan Antalyaspor-Alanyaspor maçının galibi finalde Beşiktaş ile kupa mücadelesi verecek.