Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanyaspor Store'a giderek kulübün kamuflaj formasından satın aldı.

Kaymakam Ürkmezer'e Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı da eşlik ettiler. Ziyarette Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da hazır bulundu.

Alanyaspor'un kamuflaj formasından satın alan Kaymakam Ürkmezer, "Bugün Hasan Başkanımla beraber hem Alanyaspor'a destek vermek hem başlattıkları güzel bir kampanyaya destek vermek için buradayız. Alanyaspor'a 2020-2021 sezonunda başarılar diliyoruz. İnşallah bundan sonra da bu şekilde devam eder.  Bu hafta sonu öteki maçlarda beraber olacağız. Alanyaspor 2020-2021 sezonunda kamuflajlı forma dediğimiz bir forma düzenleyerek bunun gelirinin yüzde 10'unu Mehmetçik Vakfı'na bağışlamaya karar vermiş. Sağ olsun Milli Savunma Bakanlığı'mız da geçtiğimiz hafta içerisinde bir açıklama yaparak Alanyaspor'a bu desteği için teşekkür etti. Kamuflajlı formamızın da reklamını yapmış olacağız.  Bizler de Alanya'nın yöneticileri olarak hem Milli Savunma Bakanlığı'mıza hem Mehmetçik Vakfı'na hem de Aytemiz Alanyaspor'a bir destek babında bugün buraya gelerek kamuflaj formanın tanıtımına destek olmak hem de bizim naçizane kendi bütçemizden hem Alanyaspor'a hem de Mehmetçik Vakfı'na destek olsun diye bir örnek babında hepimiz birer tane forma aldık. Bu zor dönemlerde Aytemiz Alanyaspor yöneticilerinin memlekete,  Mehmetçik Vakfı'mıza, Milli Savunma Bakanlığı'mıza moral anlamında verdiği bu destekten dolayı başta Hasan Başkanımız olmak üzere bütün Aytemiz Alanyaspor yönetimine, çalışanlarının hepsine teşekkür ediyoruz. Bu birlik beraberlik inşallah sadece Alanya'da değil bütün Türkiye'de devam eder." dedi.

"İNŞALLAH İYİ BİR GELİR ELDE EDERİZ"

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, "Sayın kaymakama teşekkür ediyoruz. Bu kampanyayı başlattık. Kampanyadaki satışların yüzde 10'unu Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağımızı söylemiştik şimdi yüzde 20'ye çıkarttığımızı söylemiştik. Herkes bu kampanyaya destek olmaya duyarlılık gösterecektir. Mehmetçik Vakfı bizim için çok önemli. Satışlarımız iyi olur. İnşallah biz de iyi bir gelir elde eder, iyi bir bağış yaparız diye düşünüyorum."diye konuştu.