ÖZEL HABER

Devre arası transfer dönemine hızlı giren Aytemiz Alanyaspor Hasan Hüseyin Acar ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirmişti. Ligde üst sıraları zorlayan Aytemiz Alanyaspor, hücum hattına transfer yapmak içinde çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

PAVON İDDİASI

Aytemiz Alanyaspor’un Boca Juniors’un genç yıldızı Cristian Pavon’un peşinde olduğu öğrenildi. Arjantin’de geleceğin yıldızlarından görünen ve 15 milyon Euro değere sahip olan 24 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanıyor. Edinilen bilgilere göre, Turuncu yeşilli ekip, Pavon’u satın alma opsiyonu ile birlikte bir buçuk yıllık kiralamak istiyor. Ancak Pavon’un sözleşmesinin 2022 sonunda bitecek olması nedeniyle taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

1996 doğumlu Pavon daha önce Talleres, Colon, Boca Juniors ve kiralık olarak Galaxy takımlarında forma giydi. Hucümda hem sağ kanat hem sol kanat hem de forvet oynayan genç futbolcu 11 kez Arjantin milli takımının da formasını giydi.

Pavon geçtiğimiz sezon LA Galaxy forması ile çıktığı 22 maçta 10 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti. Ligin ilk yarısında ise ABD’de ligler başlamadığı için henüz maça çıkamayan Pavon, kiralık sözleşmesi bitince geçtiğimiz hafta takımı Boca Juniors’a geri dönmüştü.