ALKÜ’den 2024 Paris Olimpiyatları’na Gönüllülük Damgası ALKÜ’den 2024 Paris Olimpiyatları’na Gönüllülük Damgası

Süper Lig’de ilçemizi temsil eden Aytemiz Alanyaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Temsilcimiz bugün iki yeni transferi daha açıkladı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre stoper mevkinde oynayan Miha Mevlja ve forvet oyuncusu Famara Diedhiou takıma katıldı.

Tecrübeli İsim Miha Mevlja

 31 yaşındaki Sloven isim Miha Mevlja ülkesinde gösterdiği başarılı performansın ardından Dinamo Bükreş’e transfer olmuştu. 2016 yılında 700 bin Euro bedelle Rusya’nın yolunu tutan Miha Mevlj, burada dikkatleri üzerine çekmiş ve Rusya’nın en önemli kulüplerinden olan Zenit’e 8 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Zenit’te önce Rostov’a kiralanan daha sonra ise 4 milyon Euro bedelle Sochi’ye transfer olan Miha Mevlja sözleşmesinin tamamlanması ile bedelsiz olarak Aytemiz Alanyaspor’a transfer oldu.

Kariyerinde 371 resmi maç bulunan yıldız isim 14 gol ve 17 asistle skor bakımından da takımlarına destek verdi. 1.90’lık boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Miha Mevlja’nın şu andaki değeri ise 3 milyon Euro.

Gol Makinesi Famara Diedhiou

Alanyaspor’un forvet bölgesinde görev alacak olan 28 yaşındaki Senegalli Famara Diedhiou Fransa’da alt yapı eğitimlerini tamamlayan bir isim. Fransa’nın köklü kulüpleri Ajaccio, Sochaux, Clermont Foot ve Angers takımlarında oynayan Diedhiou, en son İngiltere’de Bristol forması giymişti. Kariyerinde 337 maç olan Diedhiou, 110 gol ve 16 asist yaptığı etkileyici bir kariyere sahip. Geçtiğimiz yıl İngiltere’de 45 maça çıkan ve 10 gol bulan Diedhiou bedelsiz olarak Alanyaspor’a geldi. 1.89 boyundaki forvet oyuncusu özellikle hava toplarında fark yaratan bir isim.