Divan başkanlığına Reşit Sarıçiçek kâtip üyeliklerine ise Aslan Uslu ve Kadir Macaroğlu’nun seçilmesiyle birlikte, divan başkanı üyeleri Atatürk ve Türk Şehitlerinin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşuna müteakip divan başkanı üyelere teşekkür etti. Geçici yönetim kurulu başkanı Mahir Oktay tarafından faaliyet ve mali raporlar okundu. Divan başkanı okunan her iki rapor genel kurula sundu. Genel kurulca raporların ibra edilmesiyle birlikte, yeni yönetim ve denetleme Kurulu asıl ve yedek üye seçimlerine geçildi. Oylamanın blok liste şeklinde yapılmasına karar verildi. Genel kurul üyelerinin oylarını kullanmasının akabinde divan başkanı 2021-2022 Alanya Stars Hokey Kulübünün yeni yönetimini açıklandı.

Mahir Oktay yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilirken yönetim, denetim ve diğer kurullarda aşağıdaki isimler yer aldılar.

Ahmet Eşref Sarı

Hasan Dişkaya

Necati Topal

Ersen Aydın

Mehmet Yılmaz

Can Baysal

Kadir Macaroğlu

Aslan Uslu

Hakan Halit Yeni

Mehmet Alkan

Murat Yılmaz

Reşit Sarı Çiçek

Abdurrahman Küçükkaya

Hakan Çini

İhsan Karataştan

TFF’den Yabancı Hakem Kararı! Alanyaspor Maçında Görev Yapacak TFF’den Yabancı Hakem Kararı! Alanyaspor Maçında Görev Yapacak

Yeniden başkan seçilen Oktay,’’ Alanya’mız ve Türk sporu adına çalışmalarımıza hız kesmeden, ara vermeden devam edeceğiz. Genel kurul üyelerimiz başta olmak üzere, destek veren katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum ‘’dedi.