Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan mücadele sonrası tartışma yaşanmış ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yöneticileri tartışmayı kavgaya çevirmişti. Yaşanan olaylar esnasında Başkan Hasan Çavuşoğlu’na ağır küfürler edildiği öğrenildi.

Bu gelişmeler sonrası Alanya kamuoyu, Başkan Hasan Çavuşoğlu’na büyük destek verdi. Akşam saatlerinden itibaren sosyal medya üzerinden adeta bir kampanya başlatıldı ve Başkan Çavuşoğlu’na olan destek gösterildi. "Alanyaspor kırmızı çizgimiz" diyen vatandaşlar, Çavuşoğlu’nun da yanında olduklarını belirttiler.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DESTEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de, Hasan Çavuşoğlu’na destek veren isimlerden oldu. Başkan Yücel yaptığı paylaşımda, “Dün gece yaşanan olayları üzüntüyle takip ettim. Alanya şehri ve Alanyaspor’umuz bizim kırmızı çizgimizdir. Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu ve kulüp çalışanlarımızın arkasındayım.” dedi.

TOKLU: TARİH YAZAN BAŞKANIMIZ

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu’da duruma sessiz kalmadı. Alanyaspor sevgisi ve Başkan Çavuşoğlu ile yakın arkadaşlığı bulunan başarılı siyasetçi, akşam saatlerinden itibaren sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kulübe ve Başkan Çavuşoğlu’na destek verdi.

Toklu paylaşımında, “Dün gece de dediğim gibi;

Bu şehir takımına, yönetimine ve başkanına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sahip çıkacaktır. Tarih yazan Başkanımız, yönetim, teknik heyet ve oyuncularımız tarih yazmaya devam edecektir.

Alanyaspor ve Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu kırmızı çizgimizdir.” ifadelerini kullandı.

YENİACUN: BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun’da konuyla ilgili paylaşım yaparak, “‪Batmak üzere olan bir takımı alıp ekibiyle gecesini gündüzüne katıp çalışan ve zirveye oynayan şehrin ruhunu tekrar canlandıran bir takım haline getiren Hasan Çavuşoğlu başkanımızın yanındayız. “ dedi.

ALPER KAN: ALANYA HALKI BİRDİR

İYİ Partili Alanya  Belediye Meclis Üyesi Avukat Alper Kan’da yapmış olduğu paylaşımda Alanya halkının Alanyaspor sevgisine dikkat çekerek, “Alanyaspor ve Alanya halkı birdir, birliktedir ve sonuna kadar takımının ve yönetiminin arkasındadır.” diye konuştu.

TARAFTAR GRUPLARINDAN  SONSUZ DESTEK

Alanyaspor'un taraftar grupları da olaya sesiz kalmayarak, sosyal medya da adeta kampanya başlattılar. Alanyaspor ve Başkan Çavuşoğlu'na destek veren gruplar yaptıkları açıklamalarla, sessiz kalmayacaklarını söylediler. Şimşekler Lideri Fatih Aslan açıklamasında, "Başta Osman Çavuşoğlu ve Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Çavuşoğlu Ailesi'nin tüm bireyleri Alanya'nın değeridir. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ekibiyle birlikte Alanyaspor'u Türkiye'nin en güzide spor kulüplerinden biri haline getirmiştir. Hasan Çavuşoğlu misafir ağırlamayı çok iyi bilir ama haddini aşana da yanıtını verir. Alanyaspor bu şehrin kırmızı çizgisidir. Dün akşam haddini aşanlara gereken cevap hem sahada hem tribünde verilmiştir. Hasan Çavuşoğlu'nun arkasındayız." dedi.