Perşembe akşamı yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Selvi ve yönetimi de izledi. Antrenmanın bitmesinin ardından güreş takımı ve yeni kurulan amatör futbol takımıyla birlikte kaynaşma yemeği organize edildi. Yemekte sporcuları Belediye Başkan Vekili Emin Bal ve Meclis Üyesi Yaşar Sözen de yalnız bırakmadı.

Aksu Belediyespor güreşçileri ve yeni kurulan amatör futbol takımı için kaynaşma yemeği düzenlendi. Güreş takımının antrenmanının ardından düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Vekili Emin Bal, Meclis Üyesi Yaşar Sözen, kulüp yönetimi ve antrenörler de katıldı. Bal ve Sözen sporculara başarılar diledi.

Sporcuların canla başla çalıştığını ve onlara moral vermek için yemek düzenlediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, “Sporcularımız sezon boyunca hiç aksatmadan antrenmanlarını yapıyorlar ve başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Yeni kurulan amatör futbol takımımız da lige galibiyetle başladı. Sporcularımıza destek olalım, onların kaynaşmasını sağlayalım diye bu aktiviteyi düzenledik. Bizleri bu akşam yalnız bırakmayan Belediye Başkan Vekilimiz Emin Bal ve Meclis Üyemiz Yaşar Sözen’e teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olamasa da her zaman desteğini bize hissettiren Belediye Başkanımız Halil Şahin’e de minnet duygularımızı iletiyorum.” dedi.