Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Gençlik Kolları Kongresi dün ALTSO’da gerçekleşetirildi. Kongrede kazanan 5 oy farkla Birkan Ceylan oldu. Oldukça demokratik bir ortamda geniş katılımlı gerçekleşen kongre sonrası, CHP’nin önemli isimlerinden olan İlçe Başkan Adayı olarak dikkat çeken Ömer Zavlak gençlere tavsiyelerde bulundu. Zavlak sosyal medyadan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Gençlik kolları başkanlık seçiminde yarışan kardeşlerime başarılar dilerim kazanan partimiz olacaktır.

Dostlarınızı satmayın. Sizi bugünlere getirenleri sakın ha, satmayın. Onları yok saymayın. Siyaset güven, vefa işidir. Dostluk, arkadaşlık, sevgi işidir. Sevgiyi ihmal etmeyeceksiniz, dostluğu ihmal etmeyeceksiniz. Birbirinize çelme takmayacaksınız. Siyasette ihanet olur, ama ölçüsünde kalmaya çalışacaksınız. Makul düzeylerde bu işin kalmasına özen göstereceksiniz. Esas olan ihanet değil, sevgidir. Esas olan dostluktur, esas olan vefadır, esas olan ilkelerinize yönelik kardeşliktir. Her tavsiyenin arkasında yeni yol arayışlarına girmeyeceksiniz. Satmayacaksın, sebat göstereceksiniz. Bunlar da uzun süredir siyaset yaptığınız bir abinizin tavsiyeleridir. Günü gelirse kullanırsınız, gelmezse cebinizde dursun.”