Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan’a Alanya’daki turizm esnafları için bir talepte bulunmuşlardı. Esnafların 22.00’de dükkanlarını kapatmasının Alanya’da turizm esnaflarını zor durumda bıraktığını belirten Yücel ve Türkdoğan, turizm esnafları için kapanma saatinin 24.00’e uzatılmasını istemişlerdi.

Bakan Tunç’tan DEM Parti Açıklaması! ‘’Desteğe Devam Ederse Kapatılabilir’’ Bakan Tunç’tan DEM Parti Açıklaması! ‘’Desteğe Devam Ederse Kapatılabilir’’

BAKAN SOYLU’YA İLETİLDİ

Yücel ve Türkdoğan’ın konuyla ilgili talebini alan Milletvekili Abdurrahman Başkan, talebi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletmişti. Turizm esnaflarının isteğinin yerine getirilmesi gerektiğini belirten Başkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan konuyla ilgileneceğine dair söz almıştı.

TOPLANTI 21 HAZİRAN’DA

Kritik Kabine Toplantısının 21 Haziran tarihinde yapılması planlanıyor. Turizm esnafı da Yücel ve Türkdoğan aracılığı ile ilettikleri talebin bu toplantıda gerçekleşmesini bekliyor. Bugün ki yönetim kurulu toplantısında konuyla ilgili ümitli olduklarını belirten Başkan Türkdoğan, “Yine Alanya’mızın önemli gündemi ve beklentisi turizm esnaflarımızın işyeri kapanma saatleri ile alakalı taleplerini Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya iletmişti. İlk Bakanlar Kurulu Toplantısında işyeri kapanma saatlerine yeni bir düzenleme yapılacağını ümit ediyor ve öngörüyoruz.” dedi.



Başkan Türkdoğan’ın bu sözleri turizm esnafını bir kez daha umutlandırırken, konuya olan duyarlılığı için İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’a teşekkür ettiler.