Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti heyetini ağırladı. Kepez’i ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ’a, partinin Akdeniz Bölge Koordinatörü Abdülkadir Özel, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve diğer yetkililer eşlik etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye başkanlığındaki 3. döneminde de önemli projelere imza atacaklarını dile getirdi. Kepez’de geçen 10 yıllık süreçte bir çok sorunu çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Tütüncü, göreve geldiklerinde bir tane bile kültür sanat etkinliği yapacak bir alanın bulunmadığını, bugün ise 50’ye yakın açık ve kapalı mekanda aynı anda 45 bin kişiye kültür ve sanat hizmeti verilebildiğini söyledi. Kepez’in değişim ve dönüşümünü anlatan Tütüncü,  Varsak bölgesindeki tam olimpik yüzme havuzundan, 2 bin kişilik konferans salonuna kadar ilçenin gereksinimlerini tamamladıklarını belirtti.

Kepez’de gönülleri yıkmadık

Bir zamanlar ilçenin en büyük sorunu olan imar konusuna da değinen Başkan Tütüncü, “Göreve geldiğimizde tapu ilçenin en büyük sorunuydu. Ziyarete gittiğimiz vatandaşlara ‘Bu sorunu çözüme kavuşturacağız’ dediğimizde bize; ‘Sizden önceki başkan adayları da hep bu vaatleri sundu’ diyorlardı. Gönül yıkmadan, hak sahiplerinin kendi girişimleriyle gecekondular yıkıldı ve yerlerini modern binalar almaya başladı” dedi.

AK Parti belediyeciliği Kepez’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’de, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile partinin Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendiği yıllarda birlikte Gençlik Teşkilatlarında çalıştıklarını ifade etti. Kandemir, “Tütüncü’nün seçildiği 2009’dan beri ortaya koyduğu performans aslında AK Parti Gençlik Teşkilatlarından yetişen arkadaşlarımızın neleri başarabileceği konusunda da güzel bir örnek olmuştur. Üç dönem seçim kazanmak önemli bir başarıdır. Yapılan hizmetlerin, yönetimde sergilenen halka yakın tutumun halkta önemli bir karşılığı olduğunun kanıtıdır.” şeklindeki beyanlarıyla ilçedeki hızlı değişim ve dönüşümün herkesçe fark edildiğini dile getirdi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Tütüncü ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.