Türk Ocakları Genel Merkezi ve şubelerinin yıllardır yürüttüğü yardım kampanyası bu yıl da çok daha geniş bir şekilde Turan Coğrafyasına yayılarak yardım eli uzatmaya ve yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Başkan Yücel’den Özçelik’in Projesine Yanıt! Başkan Yücel’den Özçelik’in Projesine Yanıt!

Şube Başkanı Peker yaptığı açıklamada, Türk Ocakları Genel Merkezi öncülüğünde her yıl kurban bayramında hem yurt içerisinde hem de Müslüman Türklerin yaşadığı Turan Coğrafyasında kestikleri kurbanları soydaşlarımıza ulaştıran Türk Ocakları bu yıl da; Afganistan (Mezar-ı Şerif), Azerbaycan, Bulgaristan (Filibe), Irak (Kerkük, Telaferi, Erbil), Kafkasya, Kırgızistan, Kırım, Kosova, Kuzey Makedonya, Suriye’dekesilecek kurbanları ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıtılacağını söyledi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türk Ocaklarının görevlendirdiği yetkililer, kurban kesilecek bölgelerde kesimlere nezaret edilecektir ve kurban sahiplerinin ad ve soyadları internet sitesinde (https://www.turkocaklari.org.tr/) ve sosyal medya hesaplarında yayılacaktır. Kurban kesiminin ardından bağışçılara SMS ile kurban kesim mesajı gönderilecektir. 

2021 Yılı Kurban Bedeli için 1500 Türk Lirası, 180 Amerikan Doları, 160 Avro olarak belirlenmiştir. Kurban hakkındaki ayrıntılı bilgilere https://www.turkocaklari.org.tr/kurban-kampanyasi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.”