Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan, mesajına “Toplumun temelini aile, ailenin temelini ise anne olarak kadın oluşturur.” sözüyle başlayarak tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Baltayı Yine Taşa Vurdular! Başkan Yücel Tüm Gerçekleri Anlattı Baltayı Yine Taşa Vurdular! Başkan Yücel Tüm Gerçekleri Anlattı

Başkan Çakan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Toplumun temelini aile, ailenin temelini ise anne olarak kadın oluşturur. Sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bireylerin yetişmesinde aile ortamının gerekliliği tartışılmaz bir gerçektir. Burada da en büyük görev şüphesiz annelere düşer. Aile ve toplum içinde yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntıların asıl yükünü onlar çeker. İçinde bulunduğumuz sosyal ve ekonomik koşulları göz önünde bulundurduğumuzda kadınlarımızın, analarımızın hangi koşullar altında evlatlarını büyüttüğünü, pazardan getirdiklerini nasıl sofraya taşıdığını, mutfaktaki yangını nasıl söndürmeye çalıştığını hepimiz biliyoruz. Bu kutsal varlıklarımız, bunları hak etmiyor! Türkülerimizde, kalplerimizde yaşattığımız analarımızı bu dünyada da hak ettikleri gibi yaşatmak hepimizin görevidir. Bütün anneler, sevginin, saygının, hizmetin, onurun, gururun en büyüğüne layıktır. Sevginin, şefkatin, sabrın, hoşgörü ve merhametin tükenmez kaynağı olan; başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin ve müstakbel annelerin, anneler gününü kutluyor, her birini sevgi ve saygıyla selamlarım.”