Alanyalı Delegeler Barcın ve Kayakıran Birlikte Hareket Etme Kararı Aldı Alanyalı Delegeler Barcın ve Kayakıran Birlikte Hareket Etme Kararı Aldı

Başkan Toklu; “Alanya Sosyal Merkezi Müdürlüğü, yangının ilk çıktığı günden itibaren yangından etkilenen vatandaşlar için sosyal destek ekipleri oluşturarak vatandaşlarımızla sürekli görüşme halindedir. Vatandaşlarımızın talep ve sıkıntılarının giderilmesi için ilgili birimler çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürmektedir. Ayrıca psikologlar tarafında vatandaşlarımız ile görüşmeler yapılarak destek verilmektedir.

Kendi sorumluluk sahasında gerçekleşen tüm bu süreçlerde İlçe Jandarma Komutanlığımız personelleri de hem vatandaşlarımızın tahliyesinde, hem asayişin sağlanmasında hem de yangınla mücadelede görevlerini 24 saat esasına göre yapmaktadırlar.

Alanya Gençlik Merkezinde Kriz Koordinasyon Merkezi oluşturulmuş olup halkımızın her türlü talepleri için 24 saat çalışma esasına göre hizmet veren Kriz Merkezi ayrıca vatandaşlarımızın aynı yardımları için de toplama merkezidir.” dedi.