Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu beraberinde Alanya Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kayacı ile birlikte Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Toklu ve Meclis Üyesi Kayacı, çevre yolunun ikinci etabında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, çevre yolu ile ilgili çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Yapılan görüşmeler doğrultusunda Alanya çevreyolu ikinci etabı ile ilgili süreç değerlendirilip yapılacak çalışmaların hızlanması adına girişimlerde bulunuldu.

Başkan Toklu görüşmeyi değerlendirerek, “Karayolları Bölge Müdürümüz Arif Çobanoğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Alanya’nın dört gözle beklediği çevre yolunun ikinci etabının çalışmalarının hızlandırılması ve bir an önce tamamlanması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. İnşallah ne kısa sürede çalışmaları tamamlayacak ve bu yolu Alanya ve bölge halkımıza kazandıracağız.” diye konuştu

Başkan Toklu çevre yolunun ilk etabında ve ikinci etabında büyük destekleri olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya milletvekillerine teşekkür etti.