CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler

AK Parti Antalya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Bölge Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıda teşkilat çalışmalarının önemine ve 2023 seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıya Alanya'dan Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katıldı.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Toklu, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti Antalya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı gerçekleştirdik. Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile bire bir yaptığımız görüşmede Alanya'mız için yaptığımız çalışmalar dogrultusunda taleplerimizi ilettim. Sağlıklı Alanya Güçlü Turizm çalışmalarımızda hedefimiz daha fazla misafir ağırlamaktır.Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun ortaya koyduğu diplomasi trafiği ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'un öngördüğü Güvenli Turizm Sertifikasyon programıyla yapılan ve yapılması planlanan tüm çalışmalar İçin ve Alanya'mıza yapılan ve yapılacak olan tüm yatırımlar için Alanyalı hemşehrileriniz adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, bölge Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.