Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayı için hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara buluşturuyor. MHP’nin tüm kadrolarının destekleri ile hazırlanan yardım kolileri, mahalle başkanlarına teslim edildi. Mahalle teşkilatları belirlenen ihtiyaç sahibi adreslere yardım kolilerini ulaştırmaya başladılar.

BENLİ’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Tavlı’dan Böcek’e Sert Tepki! ‘’İnsanlarla Dalga Mı Geçiyor’’ Başkan Tavlı’dan Böcek’e Sert Tepki! ‘’İnsanlarla Dalga Mı Geçiyor’’

MHP’nin Oba Mahalle Başkanı Mevlüt Benli, kolilerin dağıtıma başladıklarını belirterek, “Zor günler geçirdiğimiz pandemi sürecinde Ramazan-ı Şerif ayına hürmeten ihtiyaç sahiplerine destek olmak şartıyla yardımları sahiplerine ulaştırmamız noktasında Sayın MHP İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan talimatlarıyla Oba Mahalle Başkanlığı olarak erzak kolilerimizi alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtımına başladık. Allah kabul etsin ihtiyaç sahipleri adına İlçe Başkanıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.” dedi.