CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yüksek elektrik faturalarını eleştirdi. Her haneye bin TL elektrik faturası geldiğini ifade eden Karadağ, halkın odun sobasına döndüğünü söyledi. Partiye yeni üyelere rozet takılmasının ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Karadağ, önce elektriğe yapılan zamlara değindi. Zamların dayanılmaz hale geldiğini vurgulayan Karadağ, “Artık zamlarla yatıyor, zamlarla kalkıyoruz. Geçen sene 30 lira su parası gelen vatandaşlar  TEFE ve TÜFE artışından dolayı 40 lira ödeme yapmıştı. İnanın ki o dönem içerisinde tüm parti başkanları kıyameti kopardı. Elektriğe müthiş bir zam geldi. Bu vatandaşın bir hakkını savunacaksak bir çift laf edin. Kış günleri çok zor geçiyor. İnsanlar bu kara kışı nasıl atlatacağız diye düşünüyor. 700-800 TL memura bir zam söz konusu oldu ama bir günde elektriğe biner lira zam geldi. Herkes artık odun sobasına dönmek mecburiyetinde kalacak, kalıyor da. Hayat pahalılığı çekilmez hal aldı. Devlet bu çekilmez hayat şartlarını biraz olsun rahatlatmak mecburiyetinde. Geçen sene su zammını protesto eden Alanya’mızın çok değerli ilçe başkanları neredesiniz? Neden halkın yanında değilsiniz? Buradan AK Parti ve MHP İlçe Başkanı’na sesleniyorum. Bu gidişata mutlaka dur demek mecburiyetindeyiz. Halkımızın ekmek alacak parası kalmadı. Tüm ilçe başkanlarına sesleniyorum. Gelin beraber bu zammı durduralım, karşı duralım” dedi.

“ÜLKENİN KADERİ 2 FİRMAYA TERK EDİLMEMELİ”

CK’yı da eleştiren Karadağ, “CK, Coşkun Karadağ’ın açılımı değil. CK, 2 firmanın kısaltması. Bu ülkenin kaderi 2 firmanın eline terk edilmemeli. Bu kışın, kıyametin bedeli 2 kişinin karına teslim edilmemeli. CK’ya teslim ediliyor. Bakın, CK kim? Devlet bunlardan enerjiyi satarak para alıyor ama bunun parası CK’nın cebine giriyor. CK’nın C’sinin de K’sının da bu zamana kadar halk için söylemiş oldukları cümleler ortada. Takdiri halka bırakıyorum” diye konuştu. 

“ALANYA’YA 26 PERSONEL ALINACAK”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etmeleri ile ilgili soruyu da cevaplayan Karadağ, “Büyükşehrin 450 kişilik personel alımı söz konusuydu. Alanya’da sadece vektörel mücadelede 26 personelin alınacağı bize bildirildi. Millet İttifakı ortağımızla dosyalar hazırlayarak büyükşehire sunmak, bizzat elden götürmek istedik. Büyükşehire 25 bin personel müracaatı söz konusu. Artık insanlarımız iş, aş peşinde koşmaya başladı. Evlerine alacakları çok ekmek yok. Başvuru yapanların çoğu üniversite mezunu ve kadın” ifadelerini kullandı.

Baltayı Yine Taşa Vurdular! Başkan Yücel Tüm Gerçekleri Anlattı Baltayı Yine Taşa Vurdular! Başkan Yücel Tüm Gerçekleri Anlattı

TAKSİCİ ESNAFINA MÜJDE

Antalya’ya yaptığımız ziyaret esnasında büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek ile biraraya geldiklerini belirten Karadağ, ulaşım esnafının sorunlarını görüştük. Taksiciler 2018’den bu yana zam almamıştı. 1 Şubat itibariyle zam verilecek. Ayrıca yıl içerisinde akaryakıt ya da diğer olağanüstü maliyet artışlarıda göz önünde bulundurularak esnafın hakkı korunacak” dedi.