İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’ndaki belirsizlik devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinde Başkan Yücel Apaydın ve Başkan Adayı Hilmi Er’in destekçileri karşı karşıya gelmiş, gerekli hijyen kuralları aşıldığı için seçim iptal edilmişti.

Bu gelişmenin ardından genel merkez tarafından Yücel Apaydın’ın görevden alınacağı iddia edilmiş ve kamuoyu bu haber ile çalkalanmıştı. Yücel Apaydın, Hilmi Er ve bir başka partili Alper Arıkan Ankara’ya giderek Genel Merkez’de bir toplantı yapmıştı. Toplantıdan Yücel Apaydın’ın seçime kadar göreve devam etmesi, seçimlere Alper Arıkan ile tek aday olarak girilmesine karar verilmişti.

Ancak bugün yeni bir gelişme daha yaşandı ve seçimlerden önce Yücel Apaydın’ın görevden alınacağı iddia edildi. İddialara göre Yücel Apaydın yerine seçimlere kadar Alper Arıkan partiye başkanlık edecek.

PARTİLİLER İSYAN ETTİ

Bu yaşanan karmaşa ortamı en çok İYİ Parti’ye gönül vermiş vatandaşları üzdü. İYİ Partinin Alanya’da adeta bir kaos ortamına sürüklendiğini belirten partililer, “Genel Merkez ne yapmaya çalışıyor anlamadık. Her hafta farklı bir iddia, farklı bir gündem ile sarsılıyoruz. Partide kim var, kim geldi, kim gitti takip edemez hale geldik. Birileri çıkıp doğru açıklamayı yapsın ve bu belirsizlik sona ersin.” dediler.