Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nusret Bayar hakkında geçtiğimiz günlerde görevden alındı ve istifa edecek tarzında haberler çıkmıştı. Haberler sonrası bir açıklama yapmayan Başkan Nusret Bayar dün adeta gövde gösterisi yaptı.

“OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEK”

Göreve gelişinin birinci yıl dönümü nedeniyle bir durum değerlendirmesi toplantısı yapan Başkan Bayar, 19 İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. CHP Antalya İl Teşkilatı’nda yapılan toplantıyı değerlendiren Bayar, “Göreve gelişimizin birinci yıldönümünde 19 ilçe başkanımızla durum değerlendirmesi yaptık, iktidara giden yolda neler yapılması gerektiğini konuştuk.  Tek bir vücut olarak 19 ilçe örgütümüzle birlikte Antalya olarak iktidara hazırız!  Cumhuriyet Halk Partisi olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde sokak sokak, köy köy, mahalle mahalle, omuz omuza mücadele edecek, Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak olan halkın iktidarını hep birlikte inşaa edeceğiz!” dedi.

“SOKAĞA ÇIKTILAR”

Bayar daha sonra tüm başkanlarla birlikte kalabalık bir şekilde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İstifa haberleri sonrası adeta gövde gösterisi yapan Bayar esnaf ziyaretlerini ise “19 İlçe Başkanımızın tamamı, YDK Üyemiz Garip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz Ertuğrul Ünal ve Mithat Aras, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Sarı, İl Yöneticilerimiz, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanımızın katılımlarıyla birlikte, Muratpaşa'nın Güllük Caddesi'nde esnafımızı ziyaret ederek dertlerini dinledik.

Esnafa bir dokunduk, bin ah işittik...

Antalya'nın en işlek caddelerinden olmasına rağmen Güllük Caddesi'nde esnaf, maliyetlerin iki katına çıktığını ancak satışların yarı yarıya düştüğünü, turizm sezonu açılmadan önce salgının Antalya'daki seyrinin şeffaf bir şekilde kontrol altına alınması gerektiğini belirtiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak esnafımızın sesinin duyulması, destek ve yardım taleplerinin doğru adreslere ulaşması adına; şahit olduklarımızı her seferinde daha yüksek sesle dile getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde değerlendirdi.