Alanya Seçimlerinde Kullanılmayan Oy Şoku! %20’ye Yakın Oy Kullanılmadı Alanya Seçimlerinde Kullanılmayan Oy Şoku! %20’ye Yakın Oy Kullanılmadı

Alanya Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mansur Bebekoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yılını yayımladığı mesaj ile kutladı.

Başkan Bebekoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Büyük Türk milletinin kurtuluşunun ilk adımlarını 102 sene önce bugün Samsun'a çıkarak atan Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının milli mücadeleyi kadın erkek genç yaşlı her kesimin inanarak kanlarının son nefesine kadar verdiği tarihtir 19 Mayıs. Büyük kongreler ve istişarelerle birçok devletin toprak sömürgesi altında atılan bu adımlarla Cumhuriyetimizin temelini kurduğu bugün de bu büyük uyanış asla ama asla unutulmayacaktır. "Bütün ümidim gençliktedir" diyerek 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı gençler olarak bize verilen en büyük milli bayramdır. Biz gençler her daim gelecek nesillere ışık tutacak ve ülkenin milli beraberliğini her geçen gün sımsıkı tutup bizden sonraki gelecek nesillere emanet edeceğiz. Bu vesileyle milli mücadele önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele arkadaşlarına Allah'tan rahmet diler Alanyalı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlarım.”