ÖZEL HABER

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’nda flaş bir istifa yaşandı. Uzun yıllardır AK Parti’nin Kuzyaka Mahalle Başkanı olan Muslu Kaplan, Yedi Gün Haber’e yaptığı özel açıklama ile mahalle başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Uzun yıllardır mahallenin elektrik sorununun çözülmediğini belirten Muslu Kaplan, istifa gerekçesini şu sözlerle açıkladı:

“KESMEYE 1 GÜNDE GELİYORLAR”

“Bugün AKEDAŞ'tan gelip elektriğimi kestiler. İlk kez başıma böyle bir şey geldi. Kuzyaka Mahallesi’nde yıllardır elektrik sıkıntısı var. Mahallenin yarısında elektrik yok. Sürekli arıza oluyor ve kesinti yaşanıyor. AKEDAŞ’ı defalarca aradık, bize elektrik verin arızaları giderin dedik ama sonuç alamadık. Her seferinde personel yetersiz gibi bahaneler sundular ve günlerce bizi beklettiler. Ancak borcumuzu bir gün geciktirince anında gelip elektriği kesiyorlar. Arıza gidermeye personel yok ama kesmeye gelince personel var.”

"AK PARTİ’YE İLETTİM ANCAK…"

Muslu Kaplan sorunu AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’na da ilettiğini belirterek, “Partiye yaptığım tüm girişimlerde sonuçsuz kaldı. Yöneticilere durumu ilettim ancak hiçbir gelişme yok. Bu yüzden görevimden istifa ediyorum.” diye konuştu.