MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib’de şehit düşen Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da düzenlenen cenaze töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı. Bu görüntüler sosyal medya da hızla yayılınca CHP’li isimler Devlet Bahçeli’ye tepki gösterdi.

COŞKUN KARADAĞ KONUŞACAK

CHP Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Coşkun Karadağ, kişisel sosyal medya hesabından şahsi olarak paylaşımda bulunmasa da bir başkasının paylaştığı “Ölmek kader de var, yaşarken köhnemek hazin. Bir çare yok mu buna ya rabbil âlemin. Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmamakla sadece onu mahcup ettiğini sanma, sen o hareketle milyonların gözün sıfırlaştın.” sözünü duvarında paylaştı.

Başkan Karadağ hafta içinde konuyla ilgili sert bir açıklama yapması bekleniyor.

BİRKAN CEYLAN’DAN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

CHP’nin Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan’da konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Ceylan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak, “yeter ki sen doğru dur, eğri kendini belli eder” ifadelerini kullandı.

ÖMER ŞAHİN’DEN ANLAMLI FOTOĞRAF

CHP Gençlik Kolları Eski Başkanı Ömer Şahin’de, İlçe Teşkilatı Eski Başkanı Şengül Yeşildal ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettikleri bir fotoğrafı paylaşarak;
 “Kadılar müftüler fetva yazarsa
İşte kement işte boynum asarsa
İşte hançer işte başım keserse
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan...” sözlerini kullandı.

Alanya'daki pek çok CHP'li isimde yaptıkları paylaşımlarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepkilerini gösterdiler.