Antalya ve Alanya arasında yapılacak olan otoban projesi ile ilgili dün ilk adımlar atıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nden gelen yetkililer, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ve kurmayları ile birlikte bir takım incelemelerde bulundular. Hükümetin önümüzdeki süreçteki en büyük projelerinden olan dev otobanla ilgili adımlar atılması bölge halkında büyük sevinç yarattı.

DEMİRCİ UYARDI!

Otoban Projesi ile ilgili ilk adımın atılması sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi’nin CHP’li Üyesi Erkan Demirci sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Demirci paylaşımında, “Şuraya not düşeyim, ileride Facebook hatırlatır. Otoban projesi bu haliyle yapılırsa, Oba çok büyük zarar görür.” ifadelerini kullandı.

TOKLU’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ: GÖRÜŞELiM

Demirci’nin bu paylaşımı sonrası Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, Erkan Demirci’yi aradı. Siyasette takındığı birleştirici özelliğini bir kez daha gösteren Toklu, başka partiden olmasına rağmen Demirci’ye fikirlerini sordu. İkilinin yaptığı telefon görüşmesinde Toklu’nun, “En yakın zamanda görüşelim, projeyle ilgili fikir alış verişi yapalım. Alanya için en doğrusu hangisi ise onu yapalım.” dediği öğrenildi.

Erkan Demirci, başka partiden olmasına rağmen örnek bir davranışa imza atan İlçe Başkanı Toklu’ya teşekkür etti ve “Kent yönetiminde ortak akılla hareket edebilmek çok güzel.” dedi.

Toklu’nun davranışı siyasi çevreden ve vatandaşlardan tam not aldı.