Pandemi nedeniyle 1-2 ve 3 Ocak tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının ilk gününde vatandaşlar evlerinde kalmaya başladılar. 3 günlük yasağın ilk gününde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ilginç bir fotoğraf paylaştı. Sokağa çıkma yasağına uymayan Bayar, Demre Taşdibi Plajı’nda denize girerek, “Baharı andıran bir havada yeni yılın ilk denizine girdim” dedi.

“NE AYRICALIĞI VAR?”

CHP İl Başkanı Bayar’ın paylaşımı sosyal medyada bir anda gündem oldu. Birçok vatandaş Bayar’a tepki göstererek, “Biz evimizde hapsolduk ama kendisi deniz keyfi yapıyor. Yetkililer Nusret Bayar’a ceza yazmalı. Onun ne ayrıcalığı var? Vatandaşlara bu şekilde mi örnek oluyor?” dediler.

AK PARTİLİ TAŞ: KEYİF FOTOĞRAFI PAYLAŞIYOR

Ak Parti Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş’ta Bayar’ın fotoğrafına tepki veren isimlerden oldu. Taş yaptığı paylaşımda, “Milletimiz pandemiden dolayı 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında evinde otururken CHP il başkanı denizde keyif fotoğrafı paylaşıyor.

Kendince CHP belediyelerinin işten çıkarttığı ya da sürgün ettiği işçi kardeşlerimizi mi yoksa suya yapılan %54 zammı mı kutluyor? Yorum sizin.” dedi.