CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Hükümet Meydanı’ndaki ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ töreninin ardından parti binasında açıklamalarda bulundu. Karadağ’ın açıklamasına önceki dönem ilçe başkanları Ali Takavut, Sefa Çorbacı ile Şengül Yeşildal da eşlik ettiler. Atatürk’ün gençliğe çok önem verdiğini vurgulayan Karadağ, gençlerin onun emirlerini yerine getireceğini söyledi. Karadağ, “Atatürk ey Türk gençliği diye bahsettiği söyleminde geleceğin gençlerin omuzunda yükseleceği bilinciyle kendilerine Türkiye Cumhuriyeti’nin korunması, kollanması ve ilelebet devam etmesi ile ilgili birtakım tavsiyeleri oldu. Atatürk’ün bütün ilkeleri olduğu gibi söylemleri de bizler için de tavsiye, emirdir. Genç arkadaşlarımız mutlaka bunları yerine getirecektir. ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ töreninde çelengimizi sunduk. Atatürk’ümüzü yad ettik. Eski coşkuları yaşayarak bu bayramları kutlamak isterdik ama pandemi buna el vermedi. Atatürk, İstanbul’dan Samsun’a çıkarken Alanyalı bir er de Bandırma Vapuru’ndaydı. Bu erin Kale Yamacı Mezarlığı’nda bulunan mezarını ziyaret ettik. Orada ruhuna dualarımızı ettik” dedi.

“CHP SANDIK GELDİĞİNDE İKTİDAR OLACAK”

Partiye katılan bir üyeye rozet takılması öncesi konuşan Karadağ, CHP’nin üye kayıtlarının hıncahınç devam ettiğini ifade etti. Karadağ, “CHP şu an iktidara en yakın siyasi parti. Bugün sandık geldiği zaman mutlaka iktidar olacaktır. Şu anki hükümet ülkeyi idare edemiyor. İktidar bir an önce sandığı halkın önüne koyarak helalleşmeyi burada yapmalıdır diye düşünüyorum” diye konuştu.

CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler