Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve yönetimi ‘Yayla Ziyaretleri’ programına bu hafta sonu start verdiler. Her sene olduğu gibi bu sene de ilk olarak Alanya’nın Batı Mahallelerinin yaylalarına ziyarette bulunuldu. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyesi ile birlikte; Çakallar, Saburlar, Güzelbağ, Türkler, Soğukpınar, Güney, Orhan, Karamanlar, Yenice, Burçaklar, Gümüşgöze ve Gözübüyük Mahallelerin yaylalarını ziyaret etti.

Her gittiği yaylada büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Toklu ve ekibi, yaylalara çıkan vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi. Özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin kontrolü ve denetiminde olan bölgelerde hizmetin eksikliğini dile getiren Başkan Toklu, ‘‘Her yıl düzenlediğimiz yayla ziyaretlerimizi bu sene de gerçekleştirdik. Bu sene yayla ziyaretlerimize batı bölgesi yaylalarımız ile başladık. Bizleri misafirperverlikle ve güler yüzle karşılayan bütün vatandaşlarımıza öncelikle teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Ziyaretimizde, vatandaşlarımız tarafından iletilen Antalya Büyükşehir Belediyesi kaynaklı, yayla yollarının bozukluğunu ve su sorunuyla ilgili sıkıntıları yerinde gördük. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğu konuyla ilgili müracaatların da cevapsız kaldığını işittik. Yaylalar hizmet bekliyor! Laf çok ama icraat yok. Bu hizmetleri yerine getirmesi gereken Büyükşehir Belediyesi maalesef yaylalarda da sınıfta kaldı.’’ dedi.

Başkan Toklu ve yönetimi yayla ziyaretlerine önümüzdeki günlerde doğu bölgesi yaylaları ile devam edecek.

Başkan Özçelik’in Hazırlattığı Mali Tabloya MHP Alanya’dan Cevap Gecikmedi Başkan Özçelik’in Hazırlattığı Mali Tabloya MHP Alanya’dan Cevap Gecikmedi