Alanya Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mansur Bebekoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e karşı söylenenlerin karşısında durarak Başkan Yücel’in her zaman yanında destekçisi olduğu duyurdu.

Başkan Bebekoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler CHP’li Başkan Özçelik Görevi Devraldı! Yücel ve Özçelik’ten Samimi Görüntüler

“Dün ve bugün muhalif bazı siyasi kanatların İttifakımızın adayı Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'i sınıfta kaldığını söylediklerini duyuyor ve okuyoruz. Göreve ilk geldiği günden bu yana çalışmalarını her daim sürdüren, Alanyalı hemşehrilerimizi memnun etmek için canla başla çalışan belediye başkanımız Adem Murat Yücel'i spontane gelişen bazı olumsuzlar yüzünden üstüne yıkmaya çalışmak muhalif kesimin siyasi nemalanmasıdır.  Burası Turizm şehri yılda her zaman 3 milyon yerli ve yabancı turist gelmektedir. Biliyoruz ki yıllardır her bayram Anadolu'dan gelen yerli vatandaşlarımızdan dolayı bu çevresel kötü manzaralarla karşılaşıyoruz. Her ne kadar rahat davranıp çevre kötü bırakılsa da belediye işçilerimizin çalıştığını Alanya Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla muhalif kesimin nemalanmasını ters köşe yaparak kanıtlamıştır. 2 dönemdir gecesini gündüzüne katan önce Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in ve belediye işçilerimizin biz Alperenler olarak her daim arkasındayız.”