Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir mesaj yayımladı.

Başkan Yılmaz “Sevgili Hemşehrilerim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı gün olan 19 Mayıs'ın yıldönümünde sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Bir mücadelenin ve sonrasında gelen başarının başlangıcı olan bugünü,  Atatürk gençlere armağan etmiştir. 19 Mayıs gençlik, gençlik ise gelecek demektir. Gençlerimiz, milletimizin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. “ diyerek günün anlamımı ve gençliğin önemini vurguladı.

"Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır“

“Bizler, Ata’mızın “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü rehber edinerek çok çalışıp, görevimizi  en iyi şekilde yapmaya, vatanımız için doğru adımlar atmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki gençlerimiz de bizleri örnek alarak, vatanımızı en iyi şekilde temsil etmek için mücadeleye her zaman devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.”  sözleriyle 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

“Haydi Gazipaşa! Ata’mızın Samsun’a çıkışını ellerimizde bayraklarla balkonlarımızda sevinçle karşılayalım”

Her sene sevinçle kutladığımız bu önemli günü, salgın hastalık nedeniyle bu sene evlerimizde kutlayacağız. Hemşehrilerimize moral vermek için gezici araçlarımızla  konser düzenleyeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramımızı Gazipaşa’mıza yakışır bir şekilde çoşkuyla kutlayacağız. Haydi Gazipaşa! Ata’mızın Samsun’a çıkışını ellerimizde bayraklarla balkonlarımızda sevinçle karşılayalım. Sizler evde kalın, sosyal mesafeyi korumaya ve kurallara uymaya devam edin, bugünler geçecek ve  biz birlikte başaracağız.”  ifadesiyle Gazipaşa’da yapılacak gezici araç konseri etkinliklerine vatandaşların balkonlarından katılması için çağrıda bulundu.

Saat 17.00’de Araç Konvoyu

19 Mayıs Çarşamba Günü saat 17.00’de Ata’mızın Samsun’a çıkışını araç konvoyumuzla karşılıyoruz. Araç konvoyuna tüm halkımıza davetlidir.

Antalya’da Yeni Başkanlara Mazbatalar Verilmeye Başlandı Antalya’da Yeni Başkanlara Mazbatalar Verilmeye Başlandı

Konvoy Güzergahı:

(Başlangıç) Şehit Süleyman Gür kavşağı- Deniz kızı kavşağı- Havalimanı Kavşağı - (tekrar) Deniz kızı kavşağı - Uğur Mumcu Bulvarı- Liman girişi. (Bitiş)

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Çarşamba Günü  ilçe genelinde gezici araç konserleri eşliğinde 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının  yapılacağı bilgisi verildi.