Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaları sürdürüyor.

CHP’YE FIKRALI YANIT

Başkan Türkdoğan dün CHP’ye fıkralı bir yanıt vererek şu mesajı paylaşmıştı:

CHP’nin sol-yandaş medyası, MHP ve Ülkücü Hareket üzerinde yine ideolojik saplantılı ve takıntılı yayınlarına devam ediyor. Her gün bu tür yayınlarına örnek üzerine örnek veriyorlar. Bunların kara propaganda sistemi üzerine kurulu yayın politikası daha önce de yazılarımda kullandığım aynı şu fıkradaki gibidir.

 “Hayvanat bahçesinden bir aslan kaçmıştı. Önüne geleni pençeleyerek caddelerde, sokaklarda koşmaya başladı. Eli silahlı polisler, askerler ardına düştüler. Ama aslana bir türlü yetişemiyorlardı. Sokaklardan birinden caddeye çıkan ufak tefek, çelimsiz bir adamla aslan burun buruna geldiler. Pencereden bakanlar, ‘Şimdi şu zavallıyı da parçalayacak...’ diyorlardı. Oysa adam hiç telaş etmeden elini cebine atıp tabancasını çıkardı, ateş etti. Aslan yere yuvarlanıverdi. Herkes bu gözüpek adamın çevresine toplandı, tebrik ettiler. Olay yerine gelen gazeteciler adını sordular.

- Söylemem, dedi.

- Gereksiz yere alçakgönüllülük göstermeyin. Bu, büyük bir kahramanlıktır.

- Söylerim ama yazamazsınız.

- Biz yazarız, dedi gazeteciler.

- Mademki yazacağınıza söz verdiniz, söyleyeyim. Ben, Ülkücüyüm.

Herkes şaşkın şaşkın bakınırken adam gülümseyerek uzaklaştı. Ertesi gün gazetelerde yer alan haberin başlığı şöyleydi: Acımasız Ülkücü, zavallı bir aslanı tabancayla vurdu.”

Ülkücü bunlara göre hep haksızdır, hep suçludur, hep yanlıştadır. MHP ve Ülkücü Hareket söz konusu olunca bunlar çok değişik bir şizofren ve paranoyak hâl takınıyorlar. Ülkücülerden hem 1980 öncesi ihanetlerine hem de günümüzdeki ihanetlerine geçit vermedikleri için nefret ediyorlar.

MHP ve Ülkücü Hareket’i itibarsızlaştırmak, karalamak için her yolu deniyorlar.

ALİ BABACAN’A SERT SÖZLER

Mustafa Türkdoğan ayrıca Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a da yanıt verdi. Ali Babacan Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan olaylara ilişkin attığı mesajda; “Yeter artık. İnadınızdan vazgeçin. Gözaltına alınan Boğaziçili öğrencileri derhal salın. Üniversitelerde de seçimi esas alın. Gençleri rahat bırakın duruşumuz budur.” ifadelerini kullanmıştı.

Türkdoğan direkt olarak Babacan’a yanıt verdi ve “Bu duruşunuzun tek bir izahı var; Müslüman Türk milletinin kutsallarına ve değerlerine karşısınız. Kutsal Kabe’mize ve kıblemize karşı yapılan provakatif saldırının failleriyle aynı saftasınız.” dedi.