AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.  Parti binasındaki toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Toklu başkanlık etti. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alanya'daki tarımla ilgili yapılan yatırımlar ve çalışmalar konusunda istişare ettiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Geçtiğimiz günlerde Kargıcak bölgesine Dim Barajı sulama ikinci kısım işini 15-500'e, 20-500 kısımları arasındaki alana su verilmesi ile ilgili su açılışımızı yapmış bulunmaktayız. Bu yaklaşık 950 dönümlük bir alana hitap eder. Dim Barajı sulama alanı içerisinde kalan 950 dönümlük bir alanın sulanması ile ilgili yapılan bir çalışmaydı. İlerideki Demirtaş ve Seki bölgesindeki özellikle Aliefendi bölgesine doğru alanların da sulanması ile ilgili hem bir metrelik boru temini ve ardından tali ana boruyla, tali boru yapılması ile ilgili çalışmalarımız, görüşmelerimiz devam etmekte. Bu süreç inşallah en kısa zamanda tamamlandıktan sonra Kargıcak, Karagedik ve Demirtaş bölgesinde sulama alanı içerisinde bulunan sulanmayan alan kalmayacak. Bu noktada Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bölge milletvekillerimiz İbrahim Aydın ve Sena Nur Çelik'i bölgemizin sorunları ile ilgili sık sık aradık rahatsız ettik. Bir sorunun çözülmesi noktasındaki  desteklerini istedik. Onlara da bu sorunun çözülmesindeki destekleri için teşekkür ediyoruz. Sadece bu deneme amaçlı yapılan bir çalışma. Bu çalışma esnasında vatandaşlarımızdan su parası alınmayacak. Sadece kart parası alınacak o da çok cüzi bir miktarda olacak. İnşallah tarıma olan desteklerimiz, tarımla ilgili yatırımlarımız, bundan sonraki süreçte de devam edecek" dedi.

"36 BİNİN ÜZERİNDE ÜYEYE SAHİP OLACAĞIZ"

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak üye çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını aktaran Toklu, "Hedefimiz ilk başta 6 bin üyeyi partimize kazandırmak. Zaten bu sürece kadar partimize vatandaşlarımızdan birçok talep gelmekteydi. Üye olmakla ilgili teveccühleri vardı. Biz bu ilgi ve alaka sonrası programın bir şekilde üye çalışması haline getirilmesi ile ilgili yönetim kurumumuzda birlikte bir karar aldık ve önümüzdeki günlerde 6 bin üyeyi partimize kazandırmak için çalışmalarımıza başlayacağız. 6 bini yaptığımız zaman yaklaşık 36 binin üzerinde üyeye sahip olmuş olacağız. Şu an resmi üye sayımız 30 binin üzerinde. İnşallah bu üye sayısında tamamladıktan sonra 36 binin üzerinde bir üye sayısına sahip olmuş olacağız" diye konuştu.

“FUTBOLUN BU NOKTAYA GELMESİ BİZİ ÜZDÜ”

Geçtiğimiz hafta Alanya'da oynanan Alanyaspor-Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olayları üzüntüyle izlediklerini dile getiren Toklu, "Tabii futbolun bu derece, bu noktalara gelmesi bizleri çok üzdü. Biz her zaman Alanyaspor'umuzla, Alanyaspor Başkanımız ve yönetimi ile teknik heyet, futbolcularla gurur duyduk. Alanyaspor gerçekten, sporda ciddi başarılar yaşattı ve Alanya halkının ilk defa bir platformda güçlü bir şekilde, birlik beraberlik olmasına vesile oldu ama geçtiğimiz hafta izlediğimiz görüntüler bizleri derinden yaraladı. Alanyaspor ve Alanyaspor Başkanımız, yönetimimiz her zaman kırmızı çizgimiz olmuştur. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak şimdi değil, 3 yıldır Alanyaspor ile ilgili çalışmalarda, programlarda, deplasman maçlarında, buradaki maçlarda dile getirdik. Bu ve buna benzer görüntülerin bir daha yaşanmaması adına, inşallah gerekli merciler gerekeni yapacaktır. Alanyaspor yönetimi, Alanyaspor Başkanı ve Alanyaspor'umuz bizim için kırmızı çizgidir. Tarih yazmaya devam ettiler, İnşallah bundan sonra da tarih yazmaya devam edeceklerdir” ifadelerini kullandı.