İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Alper Arıkan basına şu açıklamaları yaptı:

Kıymetli basın mensupları saygı değer yöneticilerimiz hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, olağan haftalık yönetim kurulu toplantımıza hoş geldiniz.

 Öncelikle dün gece HATAY’ın İSKENDERUN ilçesinde yaşanan hain terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor terörün her türlüsünü şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum.

 İYİ’ler 3 yaşında. Bundan 3 yıl önce Ankara’ da sizlerle birlikte tek yürek olup hep birlikte Türkiye’ye seslendik. Omuz omuza verip dedik ki; artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yapılamaz denileni yaptık, değişmez denileni değiştirdik. Milletimize yeniden umut olduk. Çünkü yolumuz, demokrasi ve hak yoludur.

25 Ekim 2017 Alanya’dan Ankara’ya cesurlar ordusuyla yola çıkarken siyasi hedeflerden ziyade ortak kaygımız olan Türk milletinin huzurlu mutlu güçlü tam bağımsız bir yönetim anlayışıyla hareket edecek bir siyasi halk hareketinin kurumsallaştığı ve mevcut düzeni hizaya getiren bir siyasi parti kuruluşunun bilinciyle hareket ettik. Ve bugün 3. Yılımızda görüyoruz ki çıkmış olduğumuz yol Türk milletinin umudu haline gelmiştir.

  Biz, büyük önderimiz Atatürk’ ün izinde ve cesaretin kadındaki görünümü olan Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER’ in liderliğinde hedeflerimizden sapmadan ve korkmadan engelleri aşmaya devam ediyoruz.

İYİ Parti’yi artık umudunu yitiren gençler, çorba kaynatamayan kadınlar, asgari ücretle çocuklarını okutan babalar, faturalarını ödeyemeyen emekliler ve hak ettiği halde emekli olamayan vatandaşlarımız kurdu. İYİ Parti’yi karanlığı aydınlığa çıkaracak olan cesurlar kurdu. Onun için bizi bölmeye çalışırlarsa çalışsınlar, biz Türk milletinin, Türk Devletinin, Türk vatanının ve Türk bayrağının hiçbir şeyden korkmayan koruyucuları olarak ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkarmaya And içtik. İYİ ki İYİ’ler var, İYİ ki İYİ Parti var. Kuruluşumuzun 3. Yılı Kutlu Olsun.

Ayrıca bu hafta Türk milletinin en önemli ve en anlamlı günü olan cumhuriyetimizin ilan edildiği 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’MIZ dolayısıyla, bağımsızlık mücadelemizin lideri, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor; Cumhuriyetimizi yaşatan ve bugünlere getiren ecdadımızı saygıyla yad ediyoruz.