İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın akıbeti dün Ankara’da yapılan toplantı neticesinde belli oldu. Mevcut Başkan Yücel Apaydın ve Hilmi Er’in kongre de aday olmaması istenirken, parti kongreye Alper Arıkan adaylığında tek isimle girecek.

ÖNCELİKLİ HEDEF KONGRE

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Alper Arıkan, bu gelişmeler sonrası Yedi Gün Haber’e konuştu. Arıkan kongre tarihinin henüz netleşmediğini söyleyerek, “Mevcut yönetimimiz kongre tarihini belirleyecek. Tabanla ve parti dinamikleri ile görüşmelerimiz devam edecek. Mevcut yönetimimizle olan irtibatımız da sürüyor. Birleştirici bir ruhla kongreye hazırlanacağız. Öncelikli hedefimiz kongreyi yapmak olacak.” dedi.

“PARTİYE YENİ BİR RUH KAZANDIRACAĞIZ”

Kongre sürecinin ardından Alanya’daki İYİ Parti rüzgarının devam edeceğini belirten Arıkan, “Kongremizin ardından partimizi daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız. Alanya’daki tüm partililerimizle birlik ve beraberlik içinde bir çalışma prensibini benimseyeceğiz. Partiye yeni bir ruh kazandıracağız.” diye konuştu.