İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı kongresi bugün gerçekleştirildi. Alper Arıkan başkanlığında kurulan yeni yönetim kurulu listesi ve il delege listesinde Hilmi Er’in yer almaması dikkat çekmişti. Konuyla ilgili konuşan Hilmi Er, Alper Arıkan’a kırıldığını belirterek, listelerde yer almamasına şaşırdığını söylemişti.

Hilmi Er’in bu açıklamaları sonrası Alper Arıkan’dan şok bir iddia geldi. Alper Arıkan açıklamasında, “"Yücel Apaydın’ın görevden alınmasının ardından Hilmi Er hep yanımızda oldu ve partiye geldi. Ancak daha sonra öğrendik ki bir takım yöneticileri arayarak aday olmak için zemin yokluyormuş” dedi.

“GEREĞİNİ YAPTIM”

Alper Arıkan kimseye liste ile ilgili söz vermediklerini belirterek, “Sayın Hilmi Er’in listede adını göremeyen ve kendisini destekleyen bazı arkadaşlar, Hilmi Er ile birlikte sözlü itirazda bulundular. Hilmi Er tepki gösterip sitem etmiş. Ciddi bir problem yaşanmadı. Biz ise nasıl uygun gördüysek, listeyi o şekilde hazırladık. Kimseye de bu süreçte söz vermedik. Bende gereğini yaptım. Kim olsa benim yaptığımı yapardı.” dedi.