Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin atamalarına tepki gösterdi. AK Parti’nin Alanya’daki tüm kadroları sosyal medya üzerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek “liyakat nerede?” diye sordular.

Yapılan paylaşımlarda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’dan İYİ Partili ve CHP’li isimlerin atanması eleştirildi. AK Partili isimler özellikle Alanya'dan; ANTEPE, ATASEM, Hukuk Danışmanlığı ve Etüt Merkezi Müdürlüğü gibi görevlere yapılan atamaları eleştirdiler.

CHP VE İYİ PARTİLİ OLMAK YETERLİ

Alanya’daki CHP’li ve İYİ Partili bu isimler atanırken liyakatın göz ardı edildiğini belirten AK Partililer, “Hükümeti her zaman, tamamen onların ağzı ile “yandaşlara yol veriyorlar” diye eleştirenler, liyakattan bahsedenler Alanya’daki bütün görevlere tamamen sofralarının kenarındaki kişileri yerleştiriyorlar. Kılıçdaroğlu bizim yönettiğimiz belediyelere bakarak iktidara gelince ne yapacağımızı görürsünüz derken bir bildiği varmış. Hangi CHP’liler alınacak merakla bekliyoruz. Soru; Bu görevlendirmeler yapılırken ne türlü bir yeterlilik aranmıştır? Cevap; CHP’li veya İYİ Partili olması yeterli.” dediler.

TOKLU DESTEK VERDİ

İlçe Başkanı Mustafa Toklu bu tarz bir paylaşımda şahsi olarak bulunmazken, partililerin tüm paylaşımlarını beğenerek ve paylaşarak onlara destek verdi.