İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,  Alanya'ya gelerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Partililer tarafından karşılanan Başaran sonra parti binasına geçti. Burada partililere önce hitap eden Arıkan, "Büyük kurultayda genel başkanımız millet bizi çağırıyor temasını kullanmıştı. İl başkanımızın tavsiyesi milletle iç içe olma yönündeydi. İl başkanımız ilçelerle koordineli bir çalışma başlattı. Bugün esnafla iç içe olacağız. Esnafa Türk bayrağı dağıtılacak. Esnafı dinleyeceğiz. Notarımızı alacağız. Raporlar neticesinde il başkanımız bunları genel merkezimize aktaracak" dedi. 
"KURUMSAL BİR HAVAYI ALDIK"
Başaran da, "Partimiz kurultaydan bu yana ilk defa Antalya'da kurumsal bir havayı aldık. 1 Eylül'de il kongremizi yaparak kurumsal bir havaya dönüştü. 
20 Eylül'de Türkiye'de kurultayımızı yaptık. 81 ilden gelen delegelerin hür iradesini kullandığı bir tablo oldu.  Ülkemiz için hayırlı işler yapıyoruz.  Türkiye'nin İYİ Parti'ye ihtiyacı var. Seçildikten sonra İYİ Parti'yi dağlara taşlara yazacağız dedim. Genel başkanımız yapılmayan bir şeyi yaptı. 
Halktan kişileri kürsüye çıkarıyor. İnşallah İYİ Parti iktidar olacak. Tek adam rejimine son vereceğiz. Önümüzdeki ilk seçimde parlamenter, laik demokratik, sosyal hukuk devletini kuracağız" diye konuştu. 

"SADECE SEÇİM DÖNEMİNDE GELMİYORUZ"
İYİ Parti'li milletvekillerinin Alanya'da programı olmadığı bunun için seçim döneminin mi beklendiği sorulan Başaran,
"Şu anda seçim yok. Önümüzde görünen bir şey yok. Antalya'yı adım adım dolaşıyoruz. Dağlarını taşlarını geziyoruz. Gezdiğimiz yerlerde millette acayip vir heyecan var. Sadece seçim döneminde gelmiyoruz. Sürekli buradayız. Geleceğiz, çalıçacağız. Alanya'da Antalya'da birinci parti olacağız" ifadelerini kullandı. 
"İKTİDARIMIZDA O YERLER VATANDAŞLARA VERİLECEK"
Dim Alacami Mahallesi'ne yapılması düşünülen HES projesi ile ilgili soruyu cevaplayan Başaran, "Mecvut ilçe başkanının görüşüne katılıyoruz. Karşıyız. MUÇEV diye bir şey var. Edirne'den Antalya'ya kadar masa üstü yer bırakmamak için çalışma yapıyorlar. İnşallah İYİ Parti iktidarında bu yerle vatandaşlara verilecek. HES ile ilgili halkın yanındayız. İyi Partinin İlçe Başkanı'nı politikasına destek veriyoruz. Şu anda bütçe konusu var. Bütçe konusu bittikten sonra dağları, taşları milletvekillerimizle dolaşacağız" diye konuştu. (Erkan Uysal)