İşitme engelliler için farkındalık yaratmayı amaçlayan AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkan Gülay Güvenç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlemiş olduğu İşaret Dili Kursuna katıldı.

Başkan Yücel Yeni Alanyalılar İle Buluştu Başkan Yücel Yeni Alanyalılar İle Buluştu

Başkan Güvenç; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Engelli vatandaşlarımızın hak ettikleri hayat şartlarına kavuşturulması hem sosyal devlet anlayışımızın hem de vicdani sorumluluğumuzun gereğidir. Bütün vatandaşlarımıza olduğu gibi engelli kardeşlerimize de daha güzel, daha yaşamaya değer bir Türkiye sunmanın gayreti içerisindeyiz." düşüncelerinden yola çıkarak bizlere düşen sorumluluğumuzun farkındayız. AK Parti iktidara gelmiş olduğu günden bugüne Engellilerin Eğitim ve Haklarını en iyi şekilde korumuştur ve korumaya devam edecektir.

 Yaptığımız işin kalitesi yaşama kattığımız değerler doğrultusundadır. Önceliklerimizden birisi engelli bireylerimizin toplumumuzdaki beklentilerini anlayabilmek ve onlara bu konuda en iyi hizmeti sunmaktır. İşitme engelli Vatandaşlarımızın sorunlarına destek olmak adına tüm halkımızı duyarlı olmaya ve destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.