Onkoloji uzmanları bugünden itibaren hasta kabulüne başladılar. 
Çağımızın en büyük hastalıklarından olan kanser hastaları ve kanserden korunma, tarama ve erken tanı gibi birçok önemli konuda vatandaşlara hizmet verecek olan Onkoloji kliniğinin açılışı vatandaşları da sevindirdi.
Uzun süredir konunun yakın takipçisi olan ve açılış aşaması ile bizzat ilgilenen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, yeni kliniğin Alanya’ya ve tüm bölgeye hayırlı olmasını diledi. Başkan Toklu, “Kanser hastalarımızın Alanya dışına gitme zorunluluğunu azaltan bu klinik gerçekten ihtiyacımız olan bir klinikti. Alanya’yı sağlık alanında her gün bir adım daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem Alanya hem de bölgemiz için gerçekten sevindirici bir gelişme.” dedi.
EMEĞİ GEÇEN İSİMLERE TEŞEKKÜR
Yeni kliniğin açılmasında emeği geçen isimlere teşekkürlerini sunan Başkan Toklu, “Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, olmak üzere Sağlık Bakanlığımıza, Bölge Milletvekillerimize, ALKÜ Başhekimi Sayın Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya, tüm ALKÜ yönetimine ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlık alanındaki gelişmemiz artarak devam edecektir.” diye konuştu.