Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Antalya’ya geldi. Kılıçdaroğlu, Antalya’da ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavi gördüğü hastaneye geldi ve Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Yaklaşık 20 dakika hastanede kalan Kılıçdaroğlu, Muhittin Böcek’in tedavisini yürüten doktorlar ile bire bir görüşerek son durumunu öğrendi.

Ziyaret sonrası hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın sağlık durumunun iyiye gitmesi bizim için mutluluk olmuştur. Burada da gördük ki durumu gayet iyiye gidiyor. Sağlık çalışanları ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Tüm hastane çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz. Biz zaten telefon ile düzenli olarak hastaneyi rahatsız ediyor ve son durumu hakkında gerekli bilgileri alıyoruz.” dedi.

"ZİYARET GECİKTİ Mİ?"

Bir basın mensubunun “Muhittin Böcek’i çok geç ziyaret ettiğini” söylemesi üzerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Onları tartışmayın. Biz her gün, her dakika bilgi alıyoruz arkadaşlar” dedi.

Kısa bir açıklama yaparak hataneden ayrılan Kılıçdaroğlu, Antalya programı kapsamında, CHP Antalya İl Teşkilatı’nı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, basına kapalı bir takım toplantılar gerçekleştirecek.