Dr. Ünal Hülür, hemşerilerimiz uyulması gereken tedbirler ve aşı konusunda hassas davranıyor. Başarılı bir pandemi sürecini Valimiz Ersin Yazıcı başkanlığında yürüttük. Öncelikle huzurlarınızda özveri ve büyük fedakârlıklarda bulunan sağlık camiamıza, kolluk kuvvetlerimize ve bu savaşın her cephesinde kahramanca mücadele eden her bir bireye tek tek şükranlarımı ifade ediyorum dedi.

Diz Kireçlenmesine Karşı 5 Etkili Öneri! Diz Kireçlenmesine Karşı 5 Etkili Öneri!

Hülür, gelinen noktada beklentiler yüksek. Aşı ile birlikte hem ülkemiz hem de Antalya daha iyi olacak. Turizm kenti Antalya Covid19’a rağmen turistlerin gözdesi idi. Bugünse tüm Dünyanın rotası Antalya. Pandemiye rağmen turizm yapabilen Antalya yeni dönemle beraber şahlanışa geçecektir. Valimiz Sn. Ersin Yazıcı’nın ‘pandemi sürecinde en çok tercih edilen ve en güvenli şehir Antalya’ sözlerini hatırlatarak personelim ve takım arkadaşlarımızla bu hedef bilinci ile çalıştık. Başarımızı pandemi sürecinde hayatını kaybeden meslektaşlarımıza adıyorum. Onları huzurlarınızda rahmetle anıyorum. Yaptığınız fedakarlıklar asla unutulmayacaktır dedi.

SDD Başkanı Hidayet Gültekin, başarılı bir pandemi sürecini geride bırakan Antalya’da bu başarı hepimizindir. Devlet-Millet el ele, beraberce başardık. Başarıdaki payları sebebiyle bürokratlarımıza, sağlık çalışanlarımıza, imamlarımıza, kolluk kuvvetlerimize ve özellikle halkımıza teşekkür ediyorum.  Bir yılı aşkın yaşadığımız bu süreçte hayatını kaybedenlere rahmet, tedavisi devam edenlere şifa diliyorum dedi.