Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz evde sağlık hizmetleri kapsamında başlattığı hasta yatağı yardımları sürüyor. Özellikle yatalak hastaların ve hasta yakınlarının büyük bir ihtiyacını gidermek için seferber olan Büyükşehir Belediyesi, Finike, Kaş, Demre, Elmalı ve Korkuteli’de 7 hastayı daha otomatik hasta yatağı yardımı yaptı.

BİZE DERMAN OLDU

Finike’nin HasyurtMahallesi’nde 63 yaşındaki Selahattin Yılmaz’ın evde süren tedavisi için talep edilen hasta yatağı yapılan incelemenin ardından teslim edildi. Selahattin Yılmaz’ın eşi Ayşe Yılmaz Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Eşinin zihinsel engelli olduğunu belirten Yılmaz, “Yıllardır oğlumla birlikte bakıyoruz. Maalesef kanser oldu.Artık ayağa kalkamıyor. Bu yatak bize derman oldu” dedi.

DUDU NİNEYE HASTA YATAĞI

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Büyükşehir Belediyesi, Elmalı'nın İmircik Mahallesi’nde felçli olarak yaşamını sürdüren Dudu Demir'e yardım elini uzattı. Ekipler, 83 yaşındaki Dudu Ninenin bakımının daha iyi yapılması ve rahat edebilmesi amacıyla tam donanımlı bir hasta yatağı temin etti.

BÜYÜKŞEHİR ALİ’YE UMUT OLDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı' nınGökpınar mahallesinde yaşayan 16 yaşındaki Ali’nin de umudu oldu. Ali, 3 yaşından beri mücadele ettiği beyin iltihabınedeniyle yüzde 99 ağır engelli olarak yaşam mücadelesi veriyor. Gök Ailesi’nin 3 çocuğundan biri olan Ali' nin babası Bahadır Gök "Yatak başvurumuzu kısa sürede sonuçlandırıp evimize, odamıza kadar getirilmesini sağlayan Başkanımız Muhittin Böcek'e minnettarız. Başkanımızada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

DEMRE VE KAŞ’TA HASTA YATAĞI TESLİM EDİLDİ

Demre’nin Çevreli Mahallesi’nde ikamet eden ve hipertansiyon hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı yaşamını sürdüren 94 yaşındaki Hüseyin Yapıcı’ya da hasta yatağı verildi. Kaş’ın Kınık Mahallesi’nde Parkinson hastası olan 79 yaşındaki Durmuş Akamotorlu hasta yatağına kavuştu. KılınçMahallesi’nde de Hatice Ülker’e başvurusu üzerine hasta yatağı teslim edildi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Korkuteli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde kalçasını kırarak yatağa bağımlı kalan ve kendi ihtiyaçlarını karşılamakta büyük zorluk çeken 85 yaşındaki Fatma Özlü’ye de hasta yatağı yardımı yapıldı. yataklarını teslim alan vatandaşlar zor günlerinde destek veren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.