Sağlık sektöründe sürekli işçi olarak uzun yıllar hizmet veren Ayhan Güven ile Mustafa Uslu emekliye ayrıldı. Arkadaşları ve hastane yönetimi ile bir araya gelerek veda eden sağlık çalışanları;” Her zaman hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini vermek için çalıştık. Burada çalışmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Meslek hayatımız boyunca parayla kazanılmayacak deneyimler yaşadık. Koronavirüs ile mücadelede sürekli işçiler olarak bizlerde en ön saflarda yer aldık. Birçok kalbe dokunduk.  Her zaman yanımızda olan hastane yönetimine ve çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız" diye konuştu.

Uzmanlardan Öneriyor! Ramazan Ayında Ağız Kokusunu Önlemenin Yolları Uzmanlardan Öneriyor! Ramazan Ayında Ağız Kokusunu Önlemenin Yolları

Ziyaret esnasında verdikleri hizmetlerden dolayı sağlık emekçilerine teşekkür eden Sağlam; Sürekli işçilerimizden olan Ayhan Güven ve Mustafa Uslu meslek hayatları boyunca hastalarımıza büyük bir özveriyle hizmet etmiş, emekliye ayrılmıştır. Emekliye ayrılan personellerimizin bundan sonraki hayatlarını sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyor verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.