ÖZEL HABER

Korona virüse karşı yürütülen aşılama çalışmaları kapsamında sırası gelen vatandaşların randevu almadan aşı olabileceği açıklanmıştı. Yapılan açıklama sonrası Türkiye’nin dört bir yanından aşı kuyrukları ve sosyal mesafenin kaybolduğu hastane ve sağlık ocağı görüntüleri gelmeye başladı.

Alanya’da ise aşı faaliyetlerinin ana merkezi konumundaki ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerden ve vatandaşlardan geçer not almayı başarıyor.  Dün akşam saatlerinde ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gece saat 24.00’e kadar vatandaşlar aşılarını oldular. Zaman zaman kuyrukların oluştuğu için bazı vatandaşların tepki göstermesine rağmen bugün pek çok vatandaş ALKÜ’ye geçer not verdiklerini belirttiler.

“EN FAZLA 10 DAKİKA BEKLEDİK”

Yedi Gün Haber’in “Hastanede aşı kuyruğu” haberi sonrası gazetemize ulaşan pek çok vatandaş, aşı kuyruğunun oluştuğunu ancak en fazla 10 dakika beklediklerini belirttiler. Sosyal mesafe ve maske kurallarına kuyrukta bekleyen ve hastane çevresindeki pek çok vatandaşın uymaması da tepki toplamıştı. ALKÜ Başhekimi Hüseyin Lakadamyalı ve hastane yönetiminin konuyla ilgili birçok önlem aldıkları ve gece saatlerine kadar aşılama çalışmalarını bizzat yerinde takip ettikleri öğrenildi.

VATANDAŞLAR DAHA DİKKATLİ OLMALI

Genital Estetik Kadınlarda Özgüveni Artırıyor Genital Estetik Kadınlarda Özgüveni Artırıyor

Yapılan tüm önlemlere rağmen zaman zaman istenmeyen görüntüler oluştuğunun altını çizen yetkililer, Yedi Gün Haber’e özel açıklamalar yaparak, vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdiler. Yetkililer, “Zaman zaman kısa denecek kuyruklar oluşuyor ancak aşılama hastanemizde oldukça süratli ilerliyor. Vatandaşlarımız güvenle gelip aşılarını olabilirler. Ancak bazı duyarsız vatandaşlar, maske ve mesafe kurallarını hiçe sayabiliyor. Herkes bu süreçte dikkatli olmalı. Vatandaşlarımız bizlere yardımcı olabilirlerse aşılama çalışmaları daha hızlı ilerleyecektir.” dediler.