29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanan tam kapanma bugün sabah 05.00’te sona erdi. Kapanmanın bitmesiyle aşı sırası gelen vatandaşlar, sağlık ocakları önünde uzun sıralar oluşturdu. Tam kapanma döneminde evlerinde kalmayı ve aşı yaptırmayı fazla tercih etmeyen vatandaşlar bugün sabah saatleri itibariyle sağlık ocakları ve hastanelere giderek aşılarını yaptırmaya başladılar. Bazı vatandaşlar birinci aşılarını yaptırırken, bazı vatandaşlar ise ikinci faz aşılarını yaptırmaya başladılar.

ALANYA’DA YOĞUNLUK

Alanya’da da aşılama çalışmaları son hızıyla sürüyor. Alanya’da hem 65 yaş üstü hem de turizm çalışanları ilk olarak aşılanan kesim. Öğretmenler ve eğitim sektöründe çalışan isimlerde aşılanmaya devam ediyor.  Tam kapanma döneminde aşılama çalışmaları devam etmesine rağmen evlerinde kalan Alanya’da yaşayan vatandaşlar, tam kapanma sonrası ise sabah saatlerinden itibaren aşı yaptırmaya başladılar.

Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bin 411 Personel İle Bayrama Hazır Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bin 411 Personel İle Bayrama Hazır