ÖZEL HABER

 İran’dan gelerek Alanya’ya yerleşen Mahdiye – Mehrdad çifti spor yapmaktan vazgeçmiyorlar. 31 yaşındaki Mahdiye’nin tek kolu yok. Ama bu Mahdiye’nin spor yapmasına bir engel değil.

Tek koluyla halter, dambıl gibi ağırlıkları kaldırabilen Mahdiye, 100 metrelik maraton koşusuna da hazırlanıyor. 29 yaşındaki Mehrdad ise eşine spor hocalığı yaparak onu maratona hazırlıyor. Alanya’da yaşadıkları sürede Aura Fitness & Spa’da spor yapan çift Aura’dan çok memnun olduklarını dile getiriyorlar.

YEDİ GÜN HABER’E ÖZEL RÖPORTAJ

Görenlerin ağızlarını açık bırakan çift Yedi Gün Haber’e konuştular. Spor yapmanın hayatını değiştirdiğini belirten Mahdiye, “Mehrdad bana pozitif enerji verdi. Benim bir kolum olmadığından dolayı topluma kazandırılmak adına Mehrdad sayesinde spor yapmaya başladım. İlk başlarda sporu bir tür eğlence aktivitesi olarak gördüm.”

Mehrdad, Mahdiye’ye sporun katkılarını şu şekilde dile getirdi; “Spor sayesinde toplum içinde etrafa pozitif enerji vererek yer almaya başladı. Spor sayesinde çok mutlu oldu.”

“AURA’DAN MEMNUNUZ”

Son olarak İranlı çift, Aura Fitness & Spa hakkındaki görüşlerini şu şekilde dile getirdiler:

“Aura’nın hocaları çok iyi, yabancılara karşı çok anlayışlılar. Sahipleri de çok iyi. Salon ekipman ve aletler olarak çok zengin. Bütün aletler var. Salonun güzel ışığı var ve pozitif enerjisi çok yüksek. Bu yüzden Aura’yı tercih ettik.”