Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde yaşayan Semagül, ameliyatı için gerekli olan 200 bin TL’nin toplanabilmesi adına hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Alanya Yardımlaşma Grubu üyeleri bugün Demirtaş Mahallesi’nde yaşayan minik Semagül’ü ziyaret ettiler. Çok nadir görülen bir rahatsızlığı olan Semagül’ün ameliyatı için tam 200 bin TL gerekiyor.

Semagül’ün babası Abdullah Bey elinden geleni yapsa da bu parayı toparlayamadığını belirterek hayırseverlerden yardım istedi. Alanya Yardımlaşma Grubu’ndan konuyla alakalı yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Sevgili dostlarım. Bugün Semagül kızımızı Demirtaş Mahallesi’ndeki evinde ziyarete gittim. Çok tatlı cana yakın harika bir prenses. Onun tedavisi için gerekli olan 200 bin TL’yi inşallah toplamaya çalışacağız. Pandemi sürecinde ramazan ayında sadece grubumuzda yapılan yardımlaşmanın maddesel hacmi 350 bin TL civarı olmuştu. Ve bu yardımlaşma 2 ay içinde olmuştu. Böyle güzel muhteşem yardımlaşma örneği sergileyen Alanyamızın bu kızımızın derdine çare olacağından hiç şüphem yok. Grubumuzda henüz müsaade almadığım için isimlerini paylaşamadığım birbirinden harika hanımefendiler ve beyefendiler var. Buradan onlara sesleniyorum; siz Alanya'mızın ekonomisini ayakta tutan muhteşem iş insanlarısınız. Semagül kızımız için gerekli olan para çok büyük bir miktar değil. Bu parayı bulup bu güzel kızımızı tedavi ettiremezsek Alanyamızın alnında leke kalır. Sosyo-ekonomik açıdan birçok ilimizden daha büyük ve daha güçlü olan Alanyamıza yakışanı yapalım lütfen. Baba Abdullah Beyin paylaştığı hesapta şu ana kadar toplanan para 3 bin TL civarı. Şimdi elimizden geleni yapma zamanı. Aşağıda Semagül'ün babası Abdullah Beye ait iban numarasını yazıyorum. Lütfen herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışsın. Miktarın bir önemi yok, damlaya damlaya göl olur. Bu kampanya ile devamlı bilgileri güncelleyip babasından aldığımız bilgiler doğrultusunda toplanan miktarı paylaşacağız. Baba şu anda kaymakamlıktan izin almak için gerekli işlemleri yürütüyor. Bu konuda kendisine bizzat yardımcı olacağım. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Allah Semagül kızımıza yaptığınız yapacağınız yardımları kabul etsin.

Not: Video ve fotoğraflar aileden izin alınarak paylaşılmıştır.

ABDULLAH ŞAHİNER / ZİRAAT BANKASI

TR8500 0010 0194 0354 3448 2500 4130 16